De ThuisHulpVerlener

Veel werknemers werken momenteel vanuit huis en de verwachting is dat dit voor een deel blijvend is. Dit betekent dat de werkvloer van kantoor naar huis is verplaatst. 

G4S ThuisHulpVerlener

De oplossing voor veilig thuiswerken

In een kantooromgeving is een groot deel van de veiligheid van de medewerkers in handen van BHV’ers. Deze verantwoordelijkheid is nu (deels) in handen van de medewerker zelf. Daarom introduceert G4S Training & Safety De THV’er: De ThuisHulpVerlener.

Met deze oplossing leiden we de thuiswerkende medewerker middels e-learning op tot een “thuis-BHV’er”. Een training die verder gaat dan advies over inrichten van een werkplek maar zich ook richt op het adviseren over de veiligheid thuis, inclusief eerste hulp en brandbestrijding. De pakketten zijn bovendien verkrijgbaar met aanvullende middelen zoals verbanddozen, rookmelders en brandblussers.

G4S THV Pakketten

Voordelen

  • Veiligheid van uw medewerkers goed geregeld, ook thuis
  • Unieke e-learning over veilig en gezond thuiswerken
  • Advies over de juiste werkplekinrichting
  • Begeleiding bij veilig en gezond thuiswerken
  • Verschillende pakketten beschikbaar

Zorgplicht van de werkgever

Ook tijdens het thuiswerken heeft de werkgever de zorgplicht om voor goede en veilige werkomstandigheden te zorgen. Alhoewel ze niet een volledig kantoor kunnen nabouwen, kan de werkgever de medewerker actief begeleiden en adviseren over het veilig en gezond thuiswerken. THV van G4S Training & Safety is de tool om dat te realiseren.

Meer informatie of direct aan de slag?

Wilt u van uw medewerkers THV’ers maken en ze een veilige werkplek thuis bieden, neem dan contact met ons op via csd.ts@nl.g4s.com of laat uw gegevens hieronder achter:

* verplicht
}

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/