Veiligheidstraining

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor veilige arbeidsomstandigheden binnen uw organisatie. G4S biedt ondersteuning aan u en uw medewerkers in de vorm van trainingen en advies.

Bij G4S kunt u een keuze maken uit de volgende veiligheidstrainingen:

Werken aan veilige arbeidsomstandigheden

In overeenstemming met de Arbo-wet bent u als werkgever verplicht om veilige arbeidsomstandigheden te creëren voor uw medewerkers. In het geval van calamiteiten in de werkomgeving wilt u ervan verzekerd zijn dat uw medewerkers weten hoe zij moeten handelen. Of het nu gaat om een brand in een kantoorpand of het bedienen van een AED. Als marktleider in veiligheidstrainingen biedt G4S een zeer uiteenlopend opleidingsaanbod.


G4S heeft een landelijk dekkend netwerk van trainingslocaties. Deze locaties bieden de ruimte om levensechte situaties te simuleren. Het voordeel hiervan is de directe toetsing in de praktijk. De trainingen worden gegeven door ervaren en enthousiaste instructeurs en worden ondersteund door de inzet van lotusslachtoffers, om de training een levensecht karakter te geven. 

Onze trainingen duren vaak een hele dag of langer. Daarom is er op onze trainingslocaties rekening gehouden met pauzemomenten. In onze restaurants heeft u tijdens de lunch keuze uit een uitgebreid buffet, verder is er de hele dag door koffie en thee beschikbaar.

 

 

 

G4S traint jaarlijks 80.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/