BHV cursus Almere

Op de trainingslocatie in Almere verzorgen wij al onze BHV trainingen. We verzorgen hier zowel de basis BHV trainingen als de BHV herhalingstrainingen. De BHV trainingen bestaan uit twee dagen waarbij een klein deel theorie geoefend  maar de praktijk voert de boventoon bij deze trainingen. Wij geloven dat een goed opgeleide BHVer veel heeft heeft geoefend.  Onze BHV locatie In Almere is speciaal ingericht om levensechte situaties na te doen. Om de situaties zo realistisch mogelijk te maken maken we hierbij ook gebruik van lotusslachtoffers. Tijdens de trainingsdag wordt er tussen de middag een lunch geserveerd.

Praktijk BHV training

Bij onze BHV trainingen staat de praktijk centraal. Zo leert u hoe u het beste een brand kan bestrijden,hoe een ontruiming te werk gaat en worden er reanimaties geoefend met slachtofferpoppen. De trainingsruimte in Almere is van alle gemakken voorzien om te trainen op een realistische manier.Door het oefenen van deze praktijksituaties bent u het beste voorbereid op de praktijk. Aan het einde van de training volgt er een praktijkexamen. Na dit examen ontvangt u een BHV certificaat dat voor een jaar geldig is.


Kies uit het blok aan de rechterkant van deze pagina de EHBO cursus in Almere die u het best schikt. 

G4S traint jaarlijks 80.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/