G4S - Twente

Het trainingscentrum van G4S Training & Safety te Twente is een unieke locatie waar realistisch geoefend kan worden in het kader van bedrijfshulpverlening. Het trainingscentrum in Deurningen (tussen Hengelo en Enschede)heeft een indeling waardoor het mogelijk is om uw BHV’er in te zetten voor realistische ontruimingsoefeningen, het bestrijden van brand, het bieden van eerste hulp en diverse communicatie oefeningen.

Daarnaast is het mogelijk om met u diverse maatwerk programma's samen te stellen, zodat de trainingen op onze locatie op al uw wensen en behoeften aansluit.

G4S Twente biedt oa de volgende trainingen aan:

 

Wilt u meer weten over de trainingen die G4S Training & Safety in Deurningen aanbiedt, neem dan nu contact met ons op via tel: 088-2728657 of per e-mail:

Liever een standaard training volgen? Kies dan voor een BHV training of EHBO training via deze website.

BHV training Twente

Onze locatie in Deurningen is uitstekend uitgerust voor het geven van BHV trainingen. Een BHV training bij G4S twente begint met een stukje theorie over de bedrijfshulpverlening. De theorie wordt gegeven in onze goed uitgeruste theorieruimtes. Na de theorie gaan we het geleerde in de praktijk brengen in een vna de praktijkruimtes. Onze praktijkruimtes zijn zo ingericht zodat er op een zo realistisch mogelijke manier geoefend kan worden. Aan het eind van de BHV trainingn ontvangen de cursisten een BHV diploma dat een jaar geldig is. Na dit jaar kan de het BHV certificaat vernieuwd worden door een herhalingscursus te volgen.

Kijk in de balk aan de rechterkant van deze pagina wanneer de volgende BHV training wordt gegeven.

EHBO training Twente

Ook voor EHBO trainingen is de G4S trainingslocatie Deurningen uitstekend uitgerust. De EHBO trainingen duren 3 of 4 dagen en aan het eind van de trainging ontvangt de cursist een door het Oranje Kruis erkend diploma. Tijdens de cursus leert u de bassvaardigheden van EHBO: Levensreddende handelingen, brandbestrijding, alarmeren, ontruimen en communicatie. Tijdens de training wordt zowel de therie als de praktijk behandeld maar ligt de focus vooral op de praktijk.

 Kijk in de balk aan de rechterkant van deze pagina wanneer de volgende EHBO training wordt gegeven.

 

Routebeschrijving G4S Twente (Troned Safety Campus)

Toegangspoort VliegbasisTwente

 • Komend vanaf Deventer/Hengelo, volg de A1 richting Oldenzaal
 • Komend vanaf Duitsland/Osnabruck, volg de A1 richting Hengelo/Deventer
 • Neem bij Hengelo afslag 31 “Hengelo Noord/Deurningen”
 • Sla bij het verkeerslicht rechtsaf
 • Neem op de rotonde de tweede afslag richting Oldenzaal
 • Bij hotel-restaurant “Frans op den Bult”  slaat u rechtsaf bij de verkeerslichten en vervolgt u uw route op de Oude Vliegveldweg
 • Na ± 1500 meter slaat u linksaf naar de Oude Vliegveldweg (tussen hectometerpaal 4.7 en 4.8) 
 • Aan het eind van de weg vindt u de toegang van VliegbasisTwente
 • Na de toegangspoort slaat u direct linksaf en volgt u de ventweg richting gebouw C39
 • Na ± 2 km treft u aan uw linkerhand gebouw C39 – G4S Twente
 • Maakt u alstublieft gebruik van de daarvoor bestemde parkeerplekken voor het gebouw

 

 

 

Foto's

G4S traint jaarlijks 80.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/