Cursus
Datum
Vrije plaatsen
Prijs
BHV Basistraining (incl. AED)
3,4 augustus 2021
2  beschikbare plaatsen
Seizoenskorting

€ 330,00
BHV Basistraining (incl. AED)
11,12 augustus 2021
7  beschikbare plaatsen
Seizoenskorting

€ 330,00
Herhaling Bedrijfshulpverlener (incl. AED)
16 augustus 2021
1  beschikbare plaatsen
Seizoenskorting

€ 209,00
Herhaling Brand, Alarmeren, Ontruimen en Communicatie
16 augustus 2021
7  beschikbare plaatsen
€ 109,00
Opleiding Bedrijfshulpverlening en Opleiding AED - E-Learning
23 augustus 2021
4  beschikbare plaatsen
€ 239,00
Opleiding Brand, Alarmeren, Ontruimen en Communicatie
25 augustus 2021
10  beschikbare plaatsen
€ 219,00

Virtuele tour G4S Training & Safety Ede


De G4S Training & Safety vestiging in Ede, is één van onze grootste trainingslocaties. Hier kunt u terecht voor veiligheidstrainingen als BHV en EHBO. Het is echter ook dé locatie voor het volgen van Auto Safety trainingen en VCA trainingen. Nergens anders kunt u zo realistisch oefenen wat u moet doen als u met uw auto te water raakt!

G4s training & Safety trainingscentrum Ede 

Het G4s trainingscentrum van G4s training & safety in Ede is een van de grootste trainingslocaties van G4s en biedt naast elf theorie ruimtes diverse realistische oefenfaciliteiten. Zo beschikken wij over ruimtes die ingericht zijn als een ziekenhuis, een kantoor van drie etages, een winkel, een restaurant, een tankstation, een cellenblok, een woonhuis of een hotel. Alles om zo realistisch mogelijk te kunnen oefenen met het blussen van branden, het helpen van slachtoffers, het omgaan met agressie en het ontruimen van ruimtes. 

BHV Ede
Om cursisten goed voor te bereiden op de praktijk is het bij een BHV training belangrijk dat de cursisten al het geleerde in een realistische scenario’s kunnen oefenen. Daarom zijn er op de trainingslocatie Ede verschillende oefenruimtes ingericht waar realistische scenario’s kunnen worden nagespeeld. Zo kan er o.a. geoefend worden met ontruimingen, brandbestrijding en diverse communicatie oefeningen.

Realistische oefenfaciliteiten
Naast elf theorie ruimtes, voorziet G4S Ede in diverse realistische oefenfaciliteiten. Zo beschikken wij over ruimtes die ingericht zijn als een ziekenhuis, een kantoor van drie etages, een winkel, een restaurant, een tankstation, een cellenblok, een woonhuis of een hotel. Alles om zo realistisch mogelijk te kunnen oefenen met het blussen van branden, het helpen van slachtoffers, het omgaan met agressie en het ontruimen van ruimtes. 

Brand bestrijden
Op de G4S trainingslocatie in Ede kunt u ook terecht om te leren hoe u brand kunt bestrijden. Onze deskundige trainers leggen uit welke verschillende blusmaterialen er zijn (water, sproeischuim, CO2 en poeder) en in welke situatie u deze kunt gebruiken. Uiteraard is hierbij ook volop gelegenheid om zelf te oefenen, zodat u weet wat u kunt doen bij vlam in de pan, brand in uw woning, een kelderbrand, of brand op kantoor.

Auto Safety trainingen
Uniek aan G4S Ede, is de mogelijkheid om Auto Safety trainingen te volgen. Bij ons leert u wat u moet doen als u met uw auto te water raakt, hoe u moet handelen als u met de auto over de kop gaat en hoe u een autobrand kunt bestrijden. Tijdens deze trainingen wordt uw veiligheid gewaarborgd door de aanwezigheid van een rescue duiker. In het overdekte bassin dat gebruikt wordt voor auto te water trainingen, kunt u tevens teambuildingsoefeningen met een rescue vlot volgen. Uiteraard beschikken we hierbij over voldoende douches en kleedruimtes. 

Bij G4S Ede volgt u de volgende trainingen:

Routebeschrijving naar G4S Ede met de auto

  • Neem op de A30 afslag Industrieterrein Ede (afrit 1).
  • Ga onderaan bij de stoplichten linksaf.
  • Bij de eerstvolgende stoplichten blijft u de weg volgen. U rijdt nu op de Galvanistraat.
  • Na circa 500 meter ziet u rechts het G4S pand.

Parkeren

  • Parkeren kan op het terrein van G4S.
  • Indien het parkeerterrein vol is, kunt u gebruik maken van de voor G4S gereserveerde parkeerplaatsen bij Office Centre (tegenover het G4S-pand).

Met het openbaar vervoer

  • De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op nog geen tien minuten lopen van G4S: bushalte Ampèrestraat, te bereiken met Syntus streekbus 85.
  • Kijk voor actuele informatie op internet op www.9292.nl of bel 0900 - 9292 (€ 0,90 p/m, max. €18,-).
Vestiging Ede
Receptie
Restaurant
Leslokaal
Oefenlocatie - Kantoorpand 1
Oefenlocatie - Kantoorpand 2
Oefenlocatie - Blusdeken 1
Oefenlocatie - Blusdeken 2
Oefenlocatie
Oefenlocatie
Oefenlocatie
Oefenlocatie - Gasbrand
Oefenlocatie - Winkelinrichting
Oefenlocatie - Blusbaan
Oefenlocatie - Electriciteitsbrand
Oefenlocatie - Keukenbrand
Oefenlocatie - Auto te water
Oefenlocatie - Auto over de kop
Oefenlocatie

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/