G4S - Zaandam

Het Trainingscentrum van G4S Training & Safety locatie Zaandam biedt op maat gemaakte scenario’s die passen bij de oefen- en opleidingsdoelen van iedere bedrijfshulpverlener. G4S zorgt ervoor dat deze oefen- en opleidingsdoelen naadloos aansluiten op de RI&E van uw organisatie.

Door te oefenen in een veilige omgeving, zijn uw BHV’ers voorbereid op situaties zoals deze zich in de praktijk voor kunnen doen. Het trainingscentrum biedt een diversiteit aan realistische oefenmogelijkheden en -locaties, denk aan een inrichting van een ziekenhuis, kantoor, winkel en een restaurant opstelling. Door deze indeling is het mogelijk om uw BHV’er in te zetten voor realistische ontruimingsoefeningen, brand bestrijding, het bieden van eerste hulp en diverse communicatie oefeningen.

Ook heeft het trainingscentrum de mogelijkheid om diverse vaardigheden van de bedrijfshulpverlening en basis brandweerzorg te beoefenen. Zo is het mogelijk om binnen als buiten branden te bestrijden, het verlenen van technische hulpverlening, ongeval bestrijding, en het trainen op gevaarlijke stoffen voor uw (bedrijfs)brandweer.

G4S Training en Safety bv is een ISO 9001 gecertificeerde organisatie en tevens examen locatie categorie 1 volgens de NBBE richtlijnen. Onze locatie in Zaandam is dankzij de ligging eenvoudig te bereiken vanuit Amsterdam.

 

G4S Zaandam biedt oa de volgende trainingen aan:

 • BHV (Opleiding/Herhaling)
 • EHBO (Opleiding/Herhaling)
 • Ploegleider BHV (Opleiding/Herhaling)
 • Hoofd BHV Operationeel (Opleiding/Herhaling)
 • Hoofd BHV Strategisch (Opleiding/Herhaling)
 • Beheer Brandmeldinstallatie (BBMI)
 • Brandweeropleidingen
 • Industriële Adembescherming
 • Gevaarlijke stoffen/Ademlucht
 • Basisveiligheid VCA
 • VCA-VOL
 • Crisis Management
 • Agressie reductie
 • en nog veel meer...

 

Video locatie Zaandam

BHV training Zaandam

De trainingslocatie in Zaandam is uitstekend uitgerust voor het verzorgen van realistische BHV praktijktrainingen. Op de trainingslocatie hebben we de praktijkruimtes o.a. ingericht als winkel, kantoor en ziekenhuis zodat de training voor veel cursisten vergelijkbaar is met de dagelijkse praktijk. Bij G4S geloven dat je een goede BHVer wordt door veel te oefenen in de praktijk. Daarom zorgen we er bij elke training voor dat veel in de praktijk wordt geoefend met bijvoorbeeld het blussen van een brand, reanimatie en het oefenen van een ontruiming.

Een BHV training bij G4S Zaandam begint altijd met de broodnodige theorie over bedrijfshulpverlening. In onze goed uitgeruste theorieruimtes behandelen we het belangrijke theoretische deel van de training. Aansluitend op het theoretische deel beginnen we met het oefenen van het geleerde in de praktijk. In onze praktijkruimtes kunnen we diverse situaties naspelen om de cursist een zo realistisch mogelijke oefensituatie te laten ervaren. Op deze manier worden de cursisten het beste voorbereid op de praktijk.

Je vind de data voor de komende BHV trainingen in de balk aan de rechterkant van deze pagina.

EHBO cursus in Zaandam

De trainingslocatie in Zaandam is uitstekend uitgerus voor het geven van EHBO cursussen. Op deze locatie kunnen zowel EHBO basistrainingen als EHBO herhalingstrainingen gevolgd worden. Tijdens een trainingsdag behandelen we zowel de theorie als de praktijk maar de focus zal vooral op de praktijk liggen. Op de trainingsdagen wordt er een lunch verzorgd voor de cursisten. Tijdens de trainingen komen alle onderdelen van EHBO voorbij en worden er verschillende praktijksituaties geoefend. Aan het eind van de cursus ontvangen de cursisten een Oranje kruis EHBO diploma.

Je vind de data voor de komende EHBO trainingen in de balk aan de rechterkant van deze pagina.

 

Wilt u meer weten over de trainingen die G4S Training & Safety in Zaandam aanbiedt, neem dan nu contact met ons op via tel: 088-2728657 of per e-mail: csd.ts@nl.g4s.com 

Liever een standaard training volgen? Kies dan voor een BHV training of EHBO training via deze website.

 

Adres en bereikbaarheid G4S Zaandam

G4S - Zaandam

Pr. Bernhardplein 112

1508 XB, Zaandam

Vanuit Amsterdam (A10)

Neem de ring A10 in de richting van Zaanstad/Pumerend en volg deze weg tot aan knooppunt Coenplein. Volg hier de richting A8 in de richting van Purmerend/Leeuwarden. Neem vervolgens op knooppunt de afslag naar de A7 naar Zaandam. Neem op rotonde Prins Bernhardplein de eerste afslag de Heijermansstraat in. Neem vervolgens de eerste afslag naar de Karel Lotsylaan. Volg de weg naar links. G4S Zaandam bevindt zich aan de rechterkant van de weg.

Vanuit Purmerend (A7)

Neem de A7 in de richting van Zaandam en volg deze tot aan de rotonde Prins Bernhardplein. Neem op rotonde Prins Bernhardplein de eerste afslag de Heijermansstraat in. Neem vervolgens de eerste afslag naar de Karel Lotsylaan. Volg de weg naar links. G4S Zaandam bevindt zich aan de rechterkant van de weg. 

Vanuit Alkmaar(N244)

Neem de N244 in de richting van Zaandam. Neem na 9,5 km de afslag naar rechts en ga de N246 op. Volg de N246 voor 9,7 km en sla linksaf de A8 op in de richting van Zaandam. Volg bij knooppunt de borden A7 in de richting van Zaandam. Neem op rotonde Prins Bernhardplein de eerste afslag de Heijermansstraat in. Neem vervolgens de eerste afslag naar de Karel Lotsylaan. Volg de weg naar links. G4S Zaandam bevindt zich aan de rechterkant van de weg. 

Openbaar vervoer

Neem de trein naar Station Zaandam. Neem vanaf station Zaandam bus 69 in de richting van Zaandam Kalf. Stap uit bij bushalte Hof van Zaenden. Steek bij de bushalte de weg over en gan de Karel Lotsylaan in.  Volg de weg naar links. G4S Zaandam bevindt zich aan de rechterkant van de weg. 

Vestiging Zaandam
Vestiging Zaandam
Vestiging Zaandam - Oefenlocatie Buiten
Oefenlocatie Zaandam
Oefenlocatie Zaandam
Oefenlocatie Zaandam
Oefenlocatie Zaandam - Slaapkamer
Oefenlocatie Zaandam - Ziekenhuiskamer
Oefenlocatie Zaandam

G4S traint jaarlijks 80.000 cursisten

Direct inschrijven

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/