Cursus
Datum
Vrije plaatsen
Prijs
Herhaling Bedrijfshulpverlener (incl. AED)
3 maart 2021
1  beschikbare plaatsen
Last minute korting

€ 185,00
Opleiding Brand, Alarmeren, Ontruimen en Communicatie
11 maart 2021
2  beschikbare plaatsen
€ 219,00
Herhaling Bedrijfshulpverlener (incl. AED)
12 maart 2021
1  beschikbare plaatsen
€ 229,00
Opleiding Bedrijfshulpverlening en Opleiding AED - E-Learning
15 maart 2021
5  beschikbare plaatsen
€ 239,00
BHV Basistraining (incl. AED)
16,17 maart 2021
1  beschikbare plaatsen
€ 385,00
Herhaling Ploegleider G4S
19 maart 2021
9  beschikbare plaatsen
€ 349,00

G4s training & & Safety Trainingscentrum Zaandam

Op de G4S trainingslocatie in Zaandam biedt een diversiteit aan realistische oefenmogelijkheden en -locaties, denk aan een inrichting van een ziekenhuis, kantoor, winkel en een restaurant opstelling. Door deze indeling is het mogelijk om te trainen met realistische ontruimingsoefeningen, brand bestrijding, het bieden van eerste hulp en diverse communicatie oefeningen.

BHV training Zaandam

Door te oefenen in een veilige omgeving, zijn uw BHV’ers voorbereid op situaties zoals deze zich in de praktijk voor kunnen doen. Door de verschillende scenario’s die kunnen worden nagespeeld kunnen BHV’ers trainen met realistische ontruimingsoefeningen, en het bieden van eerste hulp en diverse communicatie oefeningen. Naast de praktijkruimtes zijn er theorie ruimtes aanwezig waar de theorie van de training behandeld voor dat het geleerde in de praktijk wordt gebracht.

EHBO cursus in Zaandam

De trainingslocatie in Zaandam is uitstekend uitgerus voor het geven van EHBO cursussen. Op deze locatie kunnen zowel EHBO basistrainingen als EHBO herhalingstrainingen gevolgd worden. Tijdens een trainingsdag behandelen we zowel de theorie als de praktijk maar de focus zal vooral op de praktijk liggen. Op de trainingsdagen wordt er een lunch verzorgd voor de cursisten. Tijdens de trainingen komen alle onderdelen van EHBO voorbij en worden er verschillende praktijksituaties geoefend. Aan het eind van de cursus ontvangen de cursisten een Oranje kruis EHBO diploma.

Je vindt de data voor de komende EHBO trainingen in het trainingsoverzicht bovenaan deze pagina.

Brandbestrijding

Ook heeft het trainingscentrum de mogelijkheid om diverse vaardigheden van de bedrijfshulpverlening en basis brandweerzorg te beoefenen. Zo is het mogelijk om zowel binnen als buiten branden te bestrijden met de daarvoor bedoelde brandblusmiddelen,  het verlenen van technische hulpverlening, ongeval bestrijding, en het trainen op gevaarlijke stoffen voor uw (bedrijfs)brandweer.

G4S Zaandam biedt oa de volgende trainingen aan:

G4S Training en Safety bv is een ISO 9001 gecertificeerde organisatie en tevens examen locatie categorie 1 volgens de NBBE richtlijnen. Onze locatie in Zaandam is dankzij de ligging eenvoudig te bereiken vanuit Amsterdam.

Adres en bereikbaarheid G4S Zaandam

In verband met de beperkte beschikbaarheid van parkeerplaatsen is het raadzaam om met het OV te komen of te carpoolen indien mogelijk.

G4S - Zaandam
Pr. Bernhardplein 112
1508 XB, Zaandam

Parkeren

Parkeren kan op het parkeerterrein bij het trainingscentrum. Deze parkeerplaatsen delen we met andere organisaties op het terrein, plekken zijn dus zeer beperkt. Parkeren kan ook in de directe omgeving van G4S Training & Safety Zaandam:

Op 2 minuten afstand is het mogelijk om te parkeren aan het Hof van Zaenden, steek daarvoor over bij de stoplichten (hoek De Hypotheker).

Ook is het mogelijk om bij het oprijden van het terrein rechts aan te houden en langs de uitrukhal van de brandweer te rijden (let op: overstekende fietsers!). Na 60 meter is er de mogelijkheid om aan de linkerkant te parkeren bij de voetbalvelden.

Op drukke dagen is er een verkeersregelaar ter plaatse, volg de aanwijzingen op om op de juiste plek te parkeren.


Vestiging Zaandam
Vestiging Zaandam
Vestiging Zaandam - Oefenlocatie Buiten
Oefenlocatie Zaandam
Oefenlocatie Zaandam
Oefenlocatie Zaandam
Oefenlocatie Zaandam - Slaapkamer
Oefenlocatie Zaandam - Ziekenhuiskamer
Oefenlocatie Zaandam

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/