Cursus
Datum
Vrije plaatsen
Prijs
EHBO Basistraining
25,26,27 augustus 2021
5  beschikbare plaatsen
Seizoenskorting

€ 550,00
Opleiding Brand, Alarmeren, Ontruimen en Communicatie
25 augustus 2021
4  beschikbare plaatsen
€ 219,00
Opleiding Ploegleider E-learning G4S
30,31 augustus 2021
1  beschikbare plaatsen
Actietarief

€ 675,00
Herhaling Brand, Alarmeren, Ontruimen en Communicatie
30 augustus 2021
1  beschikbare plaatsen
€ 109,00
Herhaling Ploegleider G4S
13 september 2021
1  beschikbare plaatsen
€ 349,00
EHBO Basistraining
20,21,22 september 2021
2  beschikbare plaatsen
Actietarief

€ 590,00

G4s training & & Safety Trainingscentrum Zaandam

Op de G4S trainingslocatie in Zaandam biedt een diversiteit aan realistische oefenmogelijkheden en -locaties, denk aan een inrichting van een ziekenhuis, kantoor, winkel en een restaurant opstelling. Door deze indeling is het mogelijk om te trainen met realistische ontruimingsoefeningen, brand bestrijding, het bieden van eerste hulp en diverse communicatie oefeningen.

BHV training Zaandam

Door te oefenen in een veilige omgeving, zijn uw BHV’ers voorbereid op situaties zoals deze zich in de praktijk voor kunnen doen. Door de verschillende scenario’s die kunnen worden nagespeeld kunnen BHV’ers trainen met realistische ontruimingsoefeningen, en het bieden van eerste hulp en diverse communicatie oefeningen. Naast de praktijkruimtes zijn er theorie ruimtes aanwezig waar de theorie van de training behandeld voor dat het geleerde in de praktijk wordt gebracht.

EHBO cursus in Zaandam

De trainingslocatie in Zaandam is uitstekend uitgerus voor het geven van EHBO cursussen. Op deze locatie kunnen zowel EHBO basistrainingen als EHBO herhalingstrainingen gevolgd worden. Tijdens een trainingsdag behandelen we zowel de theorie als de praktijk maar de focus zal vooral op de praktijk liggen. Op de trainingsdagen wordt er een lunch verzorgd voor de cursisten. Tijdens de trainingen komen alle onderdelen van EHBO voorbij en worden er verschillende praktijksituaties geoefend. Aan het eind van de cursus ontvangen de cursisten een Oranje kruis EHBO diploma.

Je vindt de data voor de komende EHBO trainingen in het trainingsoverzicht bovenaan deze pagina.

Brandbestrijding

Ook heeft het trainingscentrum de mogelijkheid om diverse vaardigheden van de bedrijfshulpverlening en basis brandweerzorg te beoefenen. Zo is het mogelijk om zowel binnen als buiten branden te bestrijden met de daarvoor bedoelde brandblusmiddelen,  het verlenen van technische hulpverlening, ongeval bestrijding, en het trainen op gevaarlijke stoffen voor uw (bedrijfs)brandweer.

G4S Zaandam biedt oa de volgende trainingen aan:

G4S Training en Safety bv is een ISO 9001 gecertificeerde organisatie en tevens examen locatie categorie 1 volgens de NBBE richtlijnen. Onze locatie in Zaandam is dankzij de ligging eenvoudig te bereiken vanuit Amsterdam.

Bereikbaarheid en werkzaamheden rondom ons centrum

Rondom het trainingscentrum vinden diverse werkzaamheden plaats waardoor er beperkte parkeermogelijkheden zijn en er mogelijk geluidsoverlast is.

Kom bij voorkeur met het OV naar het trainingscentrum. G4S Training & Safety vind je op 3 minuten loopafstand van station Zaandam Kogerveld.

G4S - Zaandam
Pr. Bernhardplein 112
1508 XB, Zaandam

Parkeren

Parkeren kan op het parkeerterrein bij het trainingscentrum. Deze parkeerplaatsen delen we met andere organisaties op het terrein en door diverse bouwwerkzaamheden in de omgeving zijn de plekken zeer beperkt.

Alternatieve parkeermogelijkheden rondom ons centrum zijn:

  1. Karel Lotsylaan (naast de voetbalvelden), 4 minuten extra
  2. Hof van Zaenden of Hof van Blois (in de wijk), 4 minuten extra
  3. Sportlaan (naast Schietsportvereniging Zaanstad en Korfbal ZKV, met loopbrug over water), 10 minuten extra
  4. Betaald parkeren in de parkeergarage van het Zaans Medisch centrum, 5 minuten extra
Vestiging Zaandam
Vestiging Zaandam
Vestiging Zaandam - Oefenlocatie Buiten
Oefenlocatie Zaandam
Oefenlocatie Zaandam
Oefenlocatie Zaandam
Oefenlocatie Zaandam - Slaapkamer
Oefenlocatie Zaandam - Ziekenhuiskamer
Oefenlocatie Zaandam

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/