G4S - Zoetermeer

De vestiging van G4S in Zoetermeer is niet alleen geschikt voor alle BHV opleidingen (basis, ploegleider, Hoofd BHV), maar ook voor de meeste industriële opleidingen. Denk hierbij aan trainingen op het gebied van adembescherming, gasmeten en incidenten met b.v. chemische stoffen. In het centrum en op het terrein kunnen we incidenten ensceneren op basis van de risico’s van uw organisatie. Hierdoor is de vestiging van G4S Zoetermeer zeer goed in staat om aan uw behoeftes als klant te voldoen.

 

G4S Zoetermeer biedt oa de volgende trainingen aan:

 • BHV (Opleiding/Herhaling)
 • EHBO (Opleiding/Herhaling)
 • Ploegleider BHV (Opleiding/Herhaling)
 • Hoofd BHV Operationeel (Opleiding/Herhaling)
 • Hoofd BHV Strategisch (Opleiding/Herhaling)
 • Industriële Adembescherming
 • Gasmeten EX/OX/TOX
 • Mangatbewaking / buitenwacht
 • Basisveiligheid VCA
 • VCA-VOL
 • H2S instructie
 • Crisismanagement
 • Agressie reductie
 • en nog veel meer...

BHV Training in Zoetermeer 

Onze trainingslocatie in Zoetermeer is uitstekend uitgerust voor het geven van BHV trainingen. Op de locatie hebben we verschillende praktijkruimtes waarin verschillende praktijksituaties zijn nagebouwd. Zo kan er bijvoorbeeld geoefend in een winkel, een tankstation en zelfs een echte tram. Met deze ruimtes kunnen we verschillende situaties op een realistische manier nabootsten en wordt je op een uitstekende manier voorbereid op de praktijk. Naast onze praktijkruimtes hebben we ook uitstekend uitgeruste theorieruimtes waar we je de broodnodige theorie bijbrengen.

Klik op een training in de balk aan de rechterzijde van deze pagina om een BHV training te boeken.

EHBO training in Zoetermeer

Voor een EHBO training ben je bij onze trainingslocatie in Zoetermeer op het juiste adres. De locatie is uitstekend uitgerust voor het geven van EHBO trainingen. Onze trainingen worden verzorgd in onze uitstekend uitgeruste trainingsruimtes. In onze praktijkruimtes kunnen we verschillende realistische praktijksituaties nabootsen zodat je optimaal wordt voorbereid op de praktijk. Bij een EHBO training beginnen we met een stukje theorie waarna we het geleerde in praktijk brengen met verschillende praktijkoefeningen. Er wordt o.a. geoefend met het verzorgen van verschillende verwondingen en botbreuken, het herkennen van beroertes en we oefenen met het gebruik van een Automatische Externe Defibrillator. Op de cursusdagen wordt er tussen de middag een lunch verzorgd en aan het einde van de cursus ontvangen de cursisten een het bekende Oranje kruis EHBO-diploma.

 

 Onze trainingslocatie in Zoetermeer

Onze trainingslocatie in Zoetermeer is uitgerust voor het geven verschillende soorten veiligheidstrainingen. Op de locatie hebben we verschillende praktijkruimtes waar we realistische scenario's kunnen nabootsen. De locatie is daarom niet alleen geschikt voor BHV en EHBO trainingen maar wordt ook gebruikt voor het geven van trainingen aan proffessionele hulpdiensten zoals (bedrijfs)brandweer en voor crisismanagement en agressietrainingen.

Adres en bereikbaarheid G4s Zoetermeer

 

G4s Zoetermeer

Radonstraat 100

2718 TA Zoetermeer

G4s Zoetermeer is gevestigd op industrieterrein Lansinghage in Zoetermeer. De locatie gemakkelijk te bereiken via de snelweg A12.

Vanuit Den Haag

Volg vanuit Den Haag de snelweg A12 in de richting van Rijswijk, Rotterdam, Amsterdam, Zoetermeer, Utrecht. Neem afslag 7 Zoetermeer en sla rechtsaf de N470 op in de richting van Zoetermeer, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs. Volg de N470 voor 700m en sla vervolgens linksaf de Langsinghageweg in. Blijf de Lansinghageweg volgen en sla aan het eind linksaf en volg de weg met de bocht mee naar rechts. De trainingslocatie bevindt zich aan de rechterkant.

Vanuit Rotterdam

Neem de S112 in noordwestelijk richting en blijf deze weg volgen. De s112 gaat over in de N471 in de richting van Delft / Zoetermeer. Blijf de weg volgen tot aan de aansluiting op de N470 en neem hier de N470 in de richting van Zoetermeer. Volg de N470 tot in Zoetermeer en neem vervolgens de afslag aan de rechterkant naar de Lansinghageweg. Blijf de Lansinghageweg volgen en sla aan het eind linksaf en volg de weg met de bocht mee naar rechts. De trainingslocatie bevindt zich aan de rechterkant.

Wilt u meer weten over de trainingen die G4S Training & Safety in Zoetermeer aanbiedt, neem dan nu contact met ons op via tel: 088-2728657 of per e-mail:   

Liever een standaard training volgen? Kies dan voor een BHV training of EHBO training via deze website.

 

Foto's

Vestiging Zoetermeer
Receptie
Restaurant
Oefencentrum - Supermarkt/Winkelruimte
Oefencentrum - Hal
Oefencentrum - Tram
Oefencentrum - Tankstation
Oefencentrum - Cellencomplex
Oefencentrum - Mangatbewaking
Oefencentrum - Blusruimte
Oefencentrum - Kamerindeling
Oefencentrum - Kantoorruimte
Oefencentrum - Laboratorium
Oefencentrum - Bouwstelling
Oefencentrum - Bouwstelling 2
Oefencentrum - Autobrand
Oefencentrum - Autobrand 2

G4S traint jaarlijks 80.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/